Un tânăr din Botoșani s-a calificat în finala concursului „Stream your deam” organizat de Samsung

stefan ostafi, samsung, stiri, botosaniUn tânăr din Botoșani s-a calificat în finala concursului „Stream your deam” organizat de Samsung. Este vorba de primul masterclass organizat de Samsung în care bloggerii și vloggerii pot învăța cum să devină influencerii de mâine.

Ștefan Ostafi, din municipiul Dorohoi, este singurul participant din regiunea de Nord est la acest concurs.

Specialiștii concursului sunt cunoscutul jurnalist George Buhnici, expoertul social media Monica Jitariuc, dar și Daniel Ivan- director de imagine Cavaleria, cel care a produs si primele trei sezoane Masterchef.

like facebookÎn acest MasterClass am primit informații și sfaturi despre cum să ne promovăm munca și cum să perfecționăm munca pe care o facem. La final fiind organizat un concurs de câtre Samsung în care să punem în aplicare ceea ce am învățat( probă contra-cronometru)”, susține Ștefan.

Metoda de jurizare a celor 9 clipuri este urmatoarea: 50% decizia juriului, 50% like-urile primite la clipurile incarcate pe pagina Samsung

Dacă vreți să îl susțineți pe Ștefan, intrați și dați un click pe clipul postat pe pagina de Facebook a Samsung Romania.

 

One thought on “Un tânăr din Botoșani s-a calificat în finala concursului „Stream your deam” organizat de Samsung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *