Revoluționarii băgă frica în consilierii locali: Sunt foarte periculoși, ranchiunoși

consiliu local. 1jpgPe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de miercuri s-a aflat pentru a treia oară proiectul prin care zece revoluționari solicită atribuirea de teren gratuit de la Primăria Botoșani. Consilierul local Eugen Țurcanu a cerut colegilor ca votul în cazul acestui proiect să fie secret pe motiv că se teme de repercursiuni.

like facebookSunt foarte periculoși, ranchiunoși. Știu să stea prin tribunal și prin instanțe și să nu ne trezim cu niște procese și să ne ia și bruma de avere pe care o avem. Vă propun atunci când e vorba de dumnealor să votăm secret. O să ne târască prin tribunale și o să ne pună popriri bunurile personale”, a spus Eugen Țurcanu.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că este o obligație legală atribuirea acestor terenuri revoluționarilor. El a precizat că în urmă cu câteva luni, consilierii au votat atribuirea unor astfel de terenuri pentru șase revoluționari.

Eu nu spun cine merită și cine nu merită. Este o obligație legală, iar dvs. ați votat ca șase din membrii asociației să primească câte un hectar. Aceștia ce au? Atunci scoateți și proiectul ala”, a menționat Flutur.

Și de data aceasta, proiectul a fost respins.

 

2 thoughts on “Revoluționarii băgă frica în consilierii locali: Sunt foarte periculoși, ranchiunoși

  1. Dar intreb si eu…….ce „revolutie” a fost la Botosani??????????????????????????????????????????????Ciner sunt „revolutionarii” botosaneni?????????????????????Miroase rau a prostie!!!!!!!!

  2. Imi place si de Turcanu asta…e” tare” ca fularul…le cam stie pe orice domeniu…cultura, ciculatie….si ii e frica de ‘bruma de avere” agonisita!!!!!!!!!Lasa-neeee!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *