Consilier local: Am intrat în rândul oraşelor de prestigiu dacă avem trafic de droguri în centrul oraşului

cl-eugen-turcanu-mihai-stefanUn consilier local a adus critici polițiștilor botoșăneni, în ședința de Consiliu Local de miercuri. Eugen Țurcanu a vorbit despre traficul de droguri din Centrul Vechi, declarând totodată că “i-a trebuit cam mult Poliţiei” să descopere ilegalităţile care se petrec în această zonă a oraşului, deși el însuși a atras atenția în repetate rânduri asupra acestui fenomen.
like facebookReferitor la Centrul Vechi putem fi “mândri” că avem şi trafic de droguri. I-a trebuit  mult Poliţiei să constate acest lucru, când era vizibil cu ochiul liber ce se întâmplă în acea zonă, şi cred că încă de acum cinci sau şase ani am semnalat în şedinţele de Consiliu Local, iar răspunsul era că am o problemă de percepţie a realităţii. Am intrat în rândul oraşelor de prestigiu dacă avem trafic de droguri în centrul oraşului. Nu apreciez acest lucru….”, a spus Eugen Ţurcanu.
Mai multe percheziții care au vizat traficul de droguri au avut loc, săptămâna aceasta, în Centrul vechi, iar 13 persoane au fost reținute.

2 thoughts on “Consilier local: Am intrat în rândul oraşelor de prestigiu dacă avem trafic de droguri în centrul oraşului

  1. Toate le stie, dar la el in ograda nu se uita ca nu isi face treaba toaletarea copacilor in spatele parcului Mihai Eminescu nu sa facut !
    de ce domnule turcana ,te intreb eu cetateanul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *