FOTO! Canotorii cu rezultate excepţionale la Campionatele Mondiale şi Europene de juniori, premiați în ședința de Consiliu Local

canotoare premii 1Cinci sportivi care au obținut anul acesta rezultate excepţionale la Campionatele Mondiale şi Europene de juniori I – canotaj au fost premiați, miercuri, de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Aceștia au primit premii în bani, dar și diplome de excelență, în cadrul ședinței de Consiliu Local. Primăria a alocat 10.000 lei pentru premierea sportivilor.

like facebookAu primit premii:  Maftei Tabita, Locul 1 şi medalie de aur la Campionatul Mondial. Locul I și medalie de aur la Campionatul European – suma de 1200 lei net: Balețchi Alina, Locul Il şi medalie de argint la Campionatul Mondial. Locul III și medalie de bronz la Campionatul European -suma de 1000 lei net; Acsinte lrina, Locul II și medalie de argint la Campionatul Mondial. Locul III şi medalie de bronz la Campionatul European -suma 1000 lei net; lluc Ciprian, Locul III şi medalie de bronz la Campionatul Mondial. Locul I și medalie de aur la Campionatul European de tineret şi Locul II şi medalie de argint la Campionatul European de Juniori 1- suma de 8OO lei net; Ciritel Cosmina. Locul III şi medalie de bronz la Campionatul Mondial. Locul I și medalie de aur la Campionatul European- suma de 800 lei net.

Meritul este al antrenorilor Secției de canotaj, Iulia şi George Bulie, care au dat dovadă de răbdare și mult profesionalism pentru a forma această nouă generație de canotori. Meritul este și al sportivilor, care au dat dovadă de multă muncă, seriozitate și determinare și într-un timp relativ scurt, patru-cinci ani, au reușit să ajungă pe cele mai înalte trepte alte podiumului campionatelor europene și mondiale. Prin performanța lor s-a făcut ca numele Botoșaniului și al României să ajungă în toate coluțurile lumii”, a declarat consilierul local Andrei Amos, director adjunct la Clubul Sportiv Botoșani, cel care a și propus Consiliului Local premierea canotorilor.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur , a mulțumit Consiliului Local pentru că a votat hotărârea de Consiliu Local.

Vreau să mă bucur că tradiția, cel puțin în această ramură de canotaj este continuată cu mare succes de dvs. Eu nu pot să le uit pe Sanda Toma și Elisabeta Lipă și ele sunt, sunt convins, mândre de voi”, a menționat Flutur.

canotoare

canotoare premii 3

canotoare premii 2

One thought on “FOTO! Canotorii cu rezultate excepţionale la Campionatele Mondiale şi Europene de juniori, premiați în ședința de Consiliu Local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *