Atenție șoferi! Regulamentul de organizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani a fost aprobat. De când se vor ridica mașinile

hsr masina ridicata botosaniRegulamentul de organizare a circulației rutiere în municipiul Botoșani a fost votat, miercuri, de consilierii locali. Acesta va deveni funcțional cel mai probabil din luna decembrie, lună în care se va începe și blocarea, respectiv  ridicarea mașinilor parcate ilegal.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că municipiul Botoșani avea nevoie de acest regulament pentru fluidizarea traficului, însă a precizat, în continuare, că amenzile prevăzute sunt mari.

like facebookCred ar fi trebuit să fim mai atenți si să ne gândim la chestiunile pecuniare, la amenzile care se dau. Par mari, chiar dacă sunt făcute în așa fel încât să acopere cheltuielile societății care va prelua activitatea. Sunt mari dar comparabile cu alte județe”, a menționat Flutur.

Consilierul local Florin Turcanu  a atras atenția societății Eltrans și Poliției Locale să nu se comită abuzuri, care să se întoarcă împotriva Consiliului Local.

Sperăm ca vechile practice care erau înainte să nu se mai întâmple la Poliția locală acum. Să avem o normalitate pentru a descongestiona traficul și a disciplina șoferii”, a spus Țurcanu.

Un alt consilier local a propus reducerea tarifelor de ridicare și transport mașini, de la 250 lei la 150 lei, însă consilierii nu au fost de acord.

Vezi aici proiectul de hotărâre de CL!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *