Patronul FCSB s-a săturat de Golofca: ”Transferul lui e o tâmpenie. L-am văzut că e piticanie”

gigi becaliGigi Becali regretă din ce în ce mai mult că a cheltuit 400.000 de euro pentru 40% din drepturile federative ale lui Cătălin Golofca. Finanțatorul FCSB a recunoscut că a fost convins de Mihai Stoica și Nicolae Dică să îl aducă pe mijlocașul de 27 de ani. Acum Becali ar face orice să scape de el.

„Pe Golofca l-au vrut Dica și Meme. M-au bătut la cap două săptămâni cu Golofca. Transferul lui Golofca la Steaua e o tâmpenie. L-am văzut că e piticanie așa.Dacă nu îmi spuneau că aveam nevoie de un jucător micuț pentru contraatac la meciurile cu Sporting, nu-l luam”, a declarat Gigi Becali la ProX.

like facebook”Golofca a avut un parcurs excelent la Botoșani, care l-a și propulsat la Steaua, dar acolo iată că nu s-a adaptat. S-a discutat despre o posibilă revenire a lui la Botoșani, e clar că în Liga 1, în afară de Steaua, doar la Botoșani mai poate juca, dar el vrea să meargă în străinătate. Vom vedea la iarnă ce decizie se va lua și în acest caz, mai ales în funcție și de ce va dori Steaua”, a spus Cornel Șfaițer, la Digi Sport, cu 10 zile în urmă.

O pasă decisivă și-a trecut în cont Golofca de la venirea la FCSB. El nu reușit încă să înscrie niciun gol.

Sursa: Digisport

One thought on “Patronul FCSB s-a săturat de Golofca: ”Transferul lui e o tâmpenie. L-am văzut că e piticanie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *