Percheziții ale Poliției la o casă de amanet. Prejudiciul căutat se ridică la 60.000 de euro

perchezitii, stiri, botosani, politie, casa de amanetPoliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat, sâmbătă, percheziţii domiciliare şi una la o casă de amanet de pe raza municipiului Iaşi, la principalii suspecţi în cazurile furturilor din locuinţă comise pe raza judeţului Botoşani.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 14-23 noiembrie 2017, doi bărbaţi de 23, respectiv 27 de ani, din municipiul Iaşi, ar fi pătruns prin efracţie şi sustras bunuri din mai multe locuinţe din municipiul Botoşani.

like facebookCu ocazia percheziţiilor au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, precum aparatură electronică, bijuterii, ceasuri şi telefoane mobile, despre care există suspiciunea că provin din comiterea de furturi din municipiul Botoşani.

Faţă de cei doi, instanţa de judecată a dispus în data de 24 noiembrie 2017 arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 60.000 euro.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă şi complicitate la furt calificat.
La percheziţii au participat 10 poliţişti de investigaţii criminale şi luptători SAS din IPJ Botoşani, aceştia beneficiind şi de colaborarea poliţiştilor din IPJ Iaşi.

One thought on “Percheziții ale Poliției la o casă de amanet. Prejudiciul căutat se ridică la 60.000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *