Un om de afaceri din Botoşani a fost condamnat pentru fapte de corupţie. Ce pedeapsă a primit!

magistrati, stiri, botosani, procuroriUn om de afaceri din Botoşani a fost condamnat, joi, de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava, după ce a delapidat fonduri europene. Marcel Petraru a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare cu un termen de supraveghere de trei ani şi a fost obligat să plătească 103.125 de lei către APIA.

Instanţa din Suceava a obligat „inculpatul, în solidar cu partea responsabilă civilmente S.C. Crist Agro Trade S.R.L., prin lichidator judiciar Dascălu Constantin Lulu, să plătească părţii civile Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Bucureşti suma de 103.125,92 lei, cu titlu de despăgubiri civile, la care se adaugă accesoriile fiscale calculate de la data efectuării fiecărei plăţi către SC Crist Agro Trade SRL şi până la data plăţii efective a debitului„.

like facebookPotrivit procurorilor DNA, în calitate de administrator al societăţii Crist Agro Trade SRL Botoşani, Marcel Petraru ar fi depus cererea unică de plată la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Botoşani, pentru campania anului 2007, în care a înscris nereal în conţinutul declaraţiei suprafeţe mai mari cu 68,37 hectare pe raza oraşului Flămânzi şi cu 54,92 hectare, pe raza comunei Copălău.

Iniţial, Judecătoria Botoşani l-a condamnat pe Petraru la doi ani de închisoare cu suspendare.

 

One thought on “Un om de afaceri din Botoşani a fost condamnat pentru fapte de corupţie. Ce pedeapsă a primit!

  1. Asteptam si un hot politician sa fie pedepsit cu confiscarea reala a banilor furati de la bugetul de stat ,adica banii de spitale, sosele , sanatate …etc..vezi UDREA, VIDEANU SI TOTI PDL ACUM INSCRISI IN PARTIDUL DE CULOAREA ….CA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *