O companie din Botoşani, premiată la Gala Capital- Premiile Industriei Romanesti

electroalfa, stiri, botosaniO companie din Botoşani a fost premiată la Gala Capital- Premiile Industriei Romanesti. Este vorba de societatea comercială Electro-Alfa International, cea care a primit premiul al doilea la secţiunea „Industrie energetică”.

Potrivit revistei Capital, pentru compania din Botoşani, care a împlinit, în 2016, 25 de ani de la înfiinţare, „investitiile în dezvoltare şi creşterea capacităţii de producţie au reprezentant principala preocupare a acţionarilor”.

În acest an, compania a demarat lucrările la o nouă fabrică, prin care numărul de personal urmează să fie majorat anul viitor cu 20%.

like facebookPremiile Capital au fost acordate pentru anul 2016. La fiecare categorie de premii, prestigioasa revistă a ales 30 de companii, din care a selectat câte 10 nominalizaţi la fiecare sector industrial. Aici au fost luate în calcul atât rezultatele financiare obţinute pe parcusul anului trecut, cât şi in­ves­tiţiile realizate.

Pentru a desemna câştigătorii premiilor, Capital a analizat rezultatele financiare ale companiilor, dar şi alte elemente relevante pentru performanţa acestora. Revista a ţinut cont de rezultatele înregistrate anul trecut, luând în considerare evoluţia unor indicatori precum profitul net, rezultatul operaţional, veniturile sau cifra de afaceri. Investiţiile realizate au fost evaluate nu doar prin prisma mărimii acestora, ci şi a capacităţii de a crea locuri de muncă, de a transmite efecte pozitive mai departe în economie. A urmărit, de asemenea, acţiunile de marketing, inovaţiile, deciziile strategice, produsele noi lansate anul trecut şi în prima parte a acestui an. Totodată, Capital a ţinut cont de tranzacţiile importante pe care candidaţii le-au realizat, de contractele mari încheiate sau licitaţiile câştigate. Crearea de noi locuri de muncă a contat atât pentru marele premiu, cât şi pentru cele sectoriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *