Enache despre meciul cu Craiova: Cred că va fi un joc de mijlocul terenului, un joc echilibrat

costel enache, fc botosani, stiri, liga 1,Tehnicianul FC Botoșani, Costel Enache, crede că meciul de vineri contra echipei CSU Craiova, din etapa a 19-a a Ligii 1, va fi unul echilibrat.

„Cred că va fi un joc de mijlocul terenului, un joc echilibrat, în care noi nu ne asumăm mare riscuri şi cred că şi Craiova va face acelaşi lucru”, a spus, în conferința de presă de înainte de joc, Costel Enache.

El a adăugat că „pentru noi fiecare meci devine foarte important şi trebuie să spunem că nu ne aşteaptă meciuri uşoare de acum”.

like facebookCostel Enache a precizat că jucătorii săi se pregătesc pentru victorie, dar admite că și un punct este important.

„Ne propunem întotdeauna victoria. Chiar dacă suntem cu şanse puţine intr-un joc, noi tot pentru victorie ne pregătim. Important este orice punct. În situaţia noastră, orice punct contează. Mă bucură consecvenţa cu care ne prezentăm la meciuri, pentru că avem o serie de şase jocuri pozitiveie, ca şi imadin punctul meu de vedere ca şi rezultat. Sunt băieţii capabili să facă minuni şi mai mari decât atât, dar nu la minuni ne aşteptă,. Noi aşteptăm ca lucrurile să fie cele reale cu nivelul nostru, cu ceea ce facem noi la antrenamente, cu ceea ce ne dorim de la joc. Trebuie să subliniam că nu suntem singuri. Fiecare echipă are obiective, se pregăteşte”, a antrenorul FC Botoșani.

One thought on “Enache despre meciul cu Craiova: Cred că va fi un joc de mijlocul terenului, un joc echilibrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *