Are 18 ani, dar se iubeşte cu o bombă-sexy mai mare decât el! Primele imagini cu iubita lui Olimpiu Moruţan, jucătorul dorit de Gigi Becali

Foto: Cancan
Foto: Cancan

Când dragostea e mare, iubirea nu ţine cont de vârstă. Aşa este şi cazul mijlocaşului Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani, care trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de o bruntă apetisantă care e mai mare cu un an decât el. Fotbalistul e dorit la echipa latifundiarului din Pipera, Gigi Becali.

like facebookÎn vârstă de 18 ani, fotbalistul Olimpiu Moruţan are o relaţie cu o tânără care e mai mare decât el. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia mai multor poze de-ale lor.

Pe iubita mijlocaşului de la FC Botoşani o cheamă Paula şi are un trup de zeiţă. Bruneta face furori oriunde merge, mai ales când îşi face apariţia în costum de baie. Olimpiu Moruţan şi iubita lui nu se feresc să îşi împărtăşească dragostea în mediul online.

Olimpiu Moruţan e disputat de FCSB şi CFR Cluj şi ar putea pleca în iarnă pe o sumă impresionantă pentru un jucător de vârsta sa.

Foto: Cancan
Foto: Cancan

One thought on “Are 18 ani, dar se iubeşte cu o bombă-sexy mai mare decât el! Primele imagini cu iubita lui Olimpiu Moruţan, jucătorul dorit de Gigi Becali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *