FOTO și VIDEO Protest împotriva Guvernului: Dragnea, banii i-ai luat/Drumuri nu ai asfaltat

protest pnl anti guvern 2Peste 500 de botoșăneni au ieșit, luni seară în stradă, pentru a-și striga nemulțumirea față de actualul Guvern. Acțiunea de protest a fost organizată de PNL, marșul protestatarilor pornind chiar de la sediul acestei formațiuni politice.

Oamenii au purtat pacarte cu mesajele ”PSD-ciuma roșie!”, ”Dragnea, dacă ți-ai făcut TelDrum/Pleacă, îți urăm: Drum bun!”Dragnea: De ce fugi de pușcărie?” ”Dragnea-n frunte cu penalii/Păcălesc pensionarii” ”Dragnea, banii i-ai luat/Drumuri nu ai asfaltat”. 

like facebookProtestatarii au mers pe Calea Națională, iar în momentul în care au trecut prin fața sediului PSD au început să huiduiască și au strigat ”Demisia!”.

 

La protest au participat mai ,mulâi primari PNL, printre care și primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, Protestatarii s-au oprit în fața Prefecturii, acolo unde s-a citit  un rezumat al moțiunii de cenzură pe care PNL a inițiat-o împotriva PSD-ALDE.

 

4 thoughts on “FOTO și VIDEO Protest împotriva Guvernului: Dragnea, banii i-ai luat/Drumuri nu ai asfaltat

  1. in primul rand invata sa folosesti cratima. Apoi, daca iti mai aduci aminte, PDL a taiat salariile pt ca un incostient le-a marit inainte de alegeri nejustificat si fara a avea acoperire. Inconstientul e si acum la butoane si se numeste Tariceanu.

    PSD ciuma rosie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *