Salariile angajaților din Primăria Botoșani. Vezi ce lefuri au primarul și cei doi viceprimari!

Primaria BotosaniNoile salarii de bază ale angajaților Primăriei Botoșani au fost făcute publice. Cele mai mari lefuri le au, după cum era de așteptat, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu. Primarul are un salariu de bază de 13.050 lei, iar viceprimarii 11.600 lei.

Secretarul primăriei are un salariu de bază de 9.135 lei, la fel cu cel al arhitectului șef, în timp ce salariul de bază al unui director executiv pornește de la 8.555 lei și ajunge la 9762 lei. Un șef de serviciu are un salariu de bază de peste 7000 lei, iar un șef de birou, peste 6.500 lei. Salariul de bază al unui auditor grad superior pornește de la 5.200 lei și ajunge la 6.200 lei, în timp ce un auditor cu grad asistent are un salariu de bază lunar și de 2.600 lei.

Salariul de bază al unui referent este de peste 3.300 lei, asemănător cu cel al unui referent de specialitate. Un muncitor calificat are salariul de bază de 2538 lei, iar un șofer peste 2.700 lei. Primăria Trebuie precizat că la Primăria Botoşani nu se acordă sporuri, compensatii , prime, premii , vochere de vacanţă, indemnizatie de hrană, orice alte drepturi în bani sau în natură angajaților.

La Compartimentul asistență medicală școlară, un medic primar gradația II are un salariu de bază de 5091 la care se adaugă un spor de peste 700 lei. Salariul de bază al unui medic gradația IV scade la 3159 lei , la care se adaugă sporul de 474 lei.

Salariul de bază al unui asistent medicale este între 2.300 și 2.800 lei plus un spor de peste 3.500 lei.

Vezi aici salariile de la Primăria Botoșani!

 

3 thoughts on “Salariile angajaților din Primăria Botoșani. Vezi ce lefuri au primarul și cei doi viceprimari!

  1. pentru ce au salarii asa mari? orasul arata ca dupa razboi! rusine uite pt ce vor ei sa mareasca taxele! veniti la privat cu 1016 ron si o sa va treaca toate vrajelile din cap hotilor! nimic nu ati facut pt oras drumuri de pamant, firmele toate sunt de ale casei in primarie , banii ii impartiti sum bvreti si cu cine vrei! nimic niste mizerii ne conduc orasul! le-au marit si puturosilor de la comunitara, pt ce? doar tura de noapte o fac 5 ore acasa 2 in bar si una de fluierat! ati cercetat vreo data acele pv ce se fac noaptea cu martori imaginari! daca se fac publice acele pv s-ar afla ca multi sunt fictivi iar semnaturile sunt false! rusine pune-ti mana la treaba putorilor pnl,psd si ce rase sunteti acolo!!

  2. Investitii paguboase pe termen lung pentru a fura cat mai mult, salarii nesimtite in raport cu munca prestata si mult dispret la adresa celor care contribuie la bugetul local= marirea impozitelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *