FOTO Mașini trase pe dreapta de polițiștii rutieri, la primele ore ale dimineții. Vezi motivul!

politie rutiera controale 1Poliţiştii botoşăneni au fost prezenţi în trafic, duminică, cu ocazia Zilei mondiale a comemorării victimelor accidentelor rutiere. Acţiunea desfăşurată de poliţişti are ca scop conştientizarea tuturor participanţilor la trafic cu privire la respectarea normelor rutiere precum şi referitor la riscurile la care se expun cei care nu le respectă.

like facebookPe raza judeţului Botoşani, în primele nouă luni ale anului, au avut loc 18 accidente rutiere mortale, cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză şi indisciplina pietonilor sau a bicicliştilor.

Cu ocazia acţiunii au fost împărţite pliante preventive tuturor participanţilor la trafic, aceştia fiind informaţi cu privire la importanţa respectării normelor de circulaţie în orice împrejurare.

Prin activitatea preventivă de astăzi, dorim să atragem atenția tuturor participanților la trafic, pietoni și conducători auto, despre importanța respectării regulilor de circulație, astfel încât să fie evitate evenimentele neplăcute și accidentele rutiere”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Acțiunile polițiștilor au loc în zonele unde au avut loc accidente grave.

politie rutiera razie

politie rutiera controale

politie rutiera controale 5

politie rutiera controale 4

politie rutiera controale 3

politie rutiera controale 2

One thought on “FOTO Mașini trase pe dreapta de polițiștii rutieri, la primele ore ale dimineții. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *