Peste 50 de polițiști au acționat în stradă, în ultimele două zile. S-au dat zeci de amenzi!

politia rutiera- razie seara - botosaniTimp de două zile, 55 de poliţişti au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea comerțului ilicit și impunerea normelor rutiere, desfăşurând activităţi de instruire a persoanelor  cunoscute cu risc ridicat de victimizare și a comerciaților cu privire la obligațiile ce le revin conform Legii 61/1991 , dar și activități de impunere a normelor rutiere pe drumurile județene și comunale din interiorul localităților rurale.

Cu ocazia acţiunii, au fost legitimate 172 de persoane, iar 34 de agenţi economici au fost verificaţi şi instruiţi în scopul respectării legislaţiei în vigoare.

Au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 18.965 de lei, fiind confiscate şi bunuri în valoare de 3.500 de lei.

like facebookSâmbătă, în jurul orei 15.00, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi au depistat în trafic un bărbat de 55 de ani, din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal DC 76 de pe raza localităţii Pădureni.

Conducătorul auto a fiost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani au depistat în trafic un tânăr de 16 ani, din localitatea Păltiniş, în timp ce conducea un moped pe drumul comunal DC 849 de pe raza comunei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar mopedul nu figurează ca fiind înregistrat în circulaţie.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

One thought on “Peste 50 de polițiști au acționat în stradă, în ultimele două zile. S-au dat zeci de amenzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *