FOTO Mașină a Poliției implicată într-un accident rutier, la intersecția străzilor Octav Onicescu cu Bulevardul Mihai Eminescu

Foto: Facebook Adrian S
Foto: Facebook Adrian S

O maşină a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a fost implicată într-un accident rutier petrecut, sâmbătă după-amiază, la intersecția străzilor Octav Onicescu cu Bulevardul ”Mihai Eminescu”.

like facebookO șoferiță de 28 de ani, care se afla la volanul unui VW și circula dinspre Calea Națională spre Primăverii, la intersecția străzilor Octav Onicescu cu Bulevard nu acordă prioritate unei autospeciale a Poliţiei, care tocmai ieșise de la sediul IPJ și mergea la o intervenție pe Bulevardul ”Mihai Eminescu” spre Sucevei cu semnalele luminoase și acustice pornite, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului ambele autoturisme au fost avariate, însă nu au fost victime. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza în care s-a produs accidentul.

accident onicescu masina politie

 

2 thoughts on “FOTO Mașină a Poliției implicată într-un accident rutier, la intersecția străzilor Octav Onicescu cu Bulevardul Mihai Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *