Anunţ oficial! Moruțan pleacă de la Botoșani, însă cu o singură condiție

morutan olimpiu
Foto: GSP

Olimpiu Moruțan (18 ani) este extrem de mediatizat în aceste zile, mai ales după ce oficialii celor de la CFR Cluj i-au transferat pe Vasile Costache și pe Sebastian Mailat. Clujenii îl vor și pe mijlocașul Botoșaniului, dar nu va fi ușor pentru că în competiție se află și FCSB.

Conștient că-i va fi greu să-l mai țină pe Moruțan la echipă, patronul moldovenilor, Cornel Șfaițer, a dezvăluit condiția fără de care nu se va face transferul: cine-l vrea trebuie să dea un avans acum şi apoi să-l ia abia din vară.

”S-a vorbit mult de Olimpiu Moruţan. Important e că a crescut de la meci la meci, a început să marcheze. Şi la Botoşani, şi la echipa naţională U19. Vis a vis de transferul lui, vor mai fi 5 etape, după care vom analiza foarte bine. Nu vă ascund faptul, Moruţan este monitorizat. Am avut nişte discuţii cu reprezentanţii unui club important. Au fost două cluburi pe care le-am avut musafiri la meciuri, la Botoşani.Ne bucură faptul ăsta. Am crezut mult în el, e diamantul de Botoşani. E la o vârstă fragedă, se poate maturiza cu multă muncă”, a spus Şfaiţer, la ProSport Live.

like facebookDecizia finală îi va aparține jucătorului și dacă e să ținem cont de nuanțele din declarația lui Șfaițer, atunci am putea consemna că gruparea din Gruia are prima șansă. Clujen de origine, Olimpiu a fost deranjat de declarațiile venite dinspre București.

”M-as bucura să continue la noi, în fotbalul românesc, la FCSB sau la CFR. Cu o condiţie, să rămână la noi până în vară! Avem nevoie de el şi el are nevoie de Botoşani. Sunt jucători rari cei de genul lui Moruţan. Nu ne grăbim. Vom analiza foarte bine ofertele care vor veni. Discuţii au mai fost, şi cu CFR. E clujean în primul rând, dar nu a fost nimic concret. Şi cu Steaua ne-am tatonat. Jucătorul a fost un pic dezamăgit de declaraţiile date, când era dorit de Steaua. Am discutat mult cu el. Vom analiza împreuna. Ne dorim condiţii bune şi pentru el, dar şi pentru club”, a mai spus Șfaițer.

Cel mai probabil, Moruțan s-a supărat după ce Helmuth Duckadam a spus că mijlocașul nu este de FCSB în acest moment.

Sursa> Digisport

One thought on “Anunţ oficial! Moruțan pleacă de la Botoșani, însă cu o singură condiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *