FOTO Cot la cot cu bărbaţii! Cea mai frumoasă polițistă de frontieră, în patrulă, pe jos, la frontiera cu Ucraina

Luiza Ciuclea, Politia de Frontiera, stiri, botosani Cea mai frumoasă polițistă de frontieră din Botoșani și una dintre cele mai frumoase angajate ale Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din România pare să fie îndrăgostită de meseria pe care o are.

În ciuda frumuseţii sale şi a aprecierilor din partea colegilor, Luiza Ciuclea nu este o „alintată” la serviciu, ci îşi face treaba aşa cum trebuie.

Ea păzeşte efectiv graniţa României, efectuând, alături de colegi, misiuni de patrulare la frontiera cu Ucraina. În uniformă de poliţist de frontieră, ea merge pe jos zeci de kilometri, indiferent de vreme, dar şi de ora din zi sau din noapte.

like facebookLucrez la un sector fara punct de trecere deschis si atunci execut misiuni la frontiera verde”, spune cu satisfacţie Luiza.

Luiza Ciuclea, de 27 de ani, lucrează de doi ani şi trei luni ca agent în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi. Este pasionată de sport, urcând pe podium la un cross organizat între instituţiile de învăţământ ale ministerelor. A studiat timp de cinci ani igiena şi estetica corpului uman reuşind să obţină şi o diplomă de stilist spunând că frumosul este pasiunea vieţii sale.

A început să facă fotografii profesioniste în uniformă şi a atras atenţia colegilor de la Revista Poliţiei de Frontieră care au promovat-o la nivel naţional.

One thought on “FOTO Cot la cot cu bărbaţii! Cea mai frumoasă polițistă de frontieră, în patrulă, pe jos, la frontiera cu Ucraina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *