Mesaj emoționant! Tânăra Mihaela Matei, care suferă de cancer: Viața mea a fost o frumoasă călătorie. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce-mi oferă!

mihaela matei, stiri, botosaniTânăra din Botoșani care suferă de o boală gravă și care are nevoie de nevoie urgentă de ajutorul semenilor a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook.

Mihaela Matei, în vârstă de 29 de ani, scrie că viața sa a fost „o frumoasă călătorie” . Ea a apreciat solidaritatea pe care i-o manifestă cei din jurul său și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ce îi oferă.

Îmi place să cred că viața mea a fost o frumoasă călătorie, dar această călătorie este cea mai importantă… Cândva cineva drag mie mi-a spus că „Zburând prea sus, riști să te rănești când cazi”. Am riscat să zbor cât mai sus si s-a meritat… A meritat fiecare durere care a venit cu fiecare cazătură avută! Merit sa fiu aici, câștigând zilele mele între o amintire trecută și o privire spre viitor. Cu această cazătură am înțeles că miracolele nu au nici o explicație, dar apar in viața celor ce cred in ele. Am învățat că nu poți opri valurile, dar poți învăța să navighezi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce-mi oferă, pentru oamenii care mă fac fericită, care mă fac să zâmbesc, care în fiecare zi îmi arată cât de mult mă iubesc”, a scris Mihaela.

Tânăra suferindă mulțumește „tuturor pentru mesajele primite, pentru toate urările voastre, pentru tot ce ați făcut și faceți pentru mine!”.

Mihaela Matei a fost diagnosticată cu cancer de mediastin (un complex de organe situate în cavitatea toracică între cei doi plămâni), denumit științific Limfom Malign nonHodgking difuz cu celula mare B.

Ea trebuie să ajungă la Clinica Anadolu din Istanbul, iar medicii turci spun că ar avea nevoie de pana la opt cure de citostatice, însă totul depinde de evoluația corpului la acest tratament.

Costurile acestor cure se ridica la 52.000 de euro, iar daca se mai adauga si costurile de deplasare pana in Turcia si alte analize pe care Mihaela va trebuie sa le faca, suma de care ar avea nevoie tanara din Botosani ajunge la aproximativ 70.000 de euro.

like facebookEste la a doua cura de citostatice si s-a bucurat pana acum de ajutorul si sprijinul apropiatilor, prietenilor si nu numai, care au sprijinit-o pentru a-i reda viata linistita si frumoasa dinainte.

mihaela matei, stiri, botosaniMihaela Matei a fost inclusă într-o campanie umanitară susținută de NovemBEARD, un eveniment care se sărbatorește în fiecare an în luna noiembrie în intreaga lume de catre bărbații bărboși și bărbații care pentru o lună decid să-și lase barba să crească în scop caritabil.

Desi are un scop caritabil, acesta activitate care va avea loc pe 29 noiembrie la București se desfasoara intr-un cadru informal, distractiv si plin de stil ce va avea in prim plan Barbatii cu Barba din Romania, de orice varsta si statut social.
In cadrul editiilor anterioare, acest eveniment a strans peste 47.000 de lei, bani care s-au donat catre cauze speciale.

Printre cei care vor licita pentru Mihaela Matei se află:

1) Chef Le Torriellec Samuel ( MasterChef / Chef L’Atelier – l’art culinaire )
2) Chef Foa – Executive Chef at Flavours Food Design
3) Florin Dobre – Fashion Designer
4) Iulian Văcărean – Director Artistic Femei pe Matasari
5) Denis Radu – PR

 

One thought on “Mesaj emoționant! Tânăra Mihaela Matei, care suferă de cancer: Viața mea a fost o frumoasă călătorie. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce-mi oferă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *