Managerul Spitalului Județean: Dacă nu facem nimic, vom ajunge la un moment dat să ne plângem unde ne sunt medicii, că nu vin medicii la Botoșani

corneliu mihaiManagerul Spitalului Județean ”Mavromati” susține că medicii rezidenți nu vor veni niciodată să lucreze la Spitalul Județean, dacă nu vor avea condiții corespunzătoare pentru a desfășura activitatea medicală. Corneliu Mihai a declarat că anul trecut, mai mulți medici rezidenți au venit la Secția de Boli Infecțioase a spitalului, însă când au văzut condițiile au renunțat să mai profeseze la Botoșani.

like facebookMedicii vin la un spital cum este Mavromati, dacă sunt condiții corespunzătoare. Anual avem rezidenți. În anul precedent au venit rezidenții în această locație și când au văzut condițiile necorespunzătoare, au spus ne mai gândim dacă venim să lucrăm în Spitalul Mavromati. Medicii nu vin într-un spital dacă nu sunt condiții conmdiții corespunzătoare de lucru și dotare cu aparatură necesară. Dacă nu facem nimic, vom ajunge la un moment dat să ne plângem unde ne sunt medicii, că nu vin medicii la Botoșani, că este un oraș sărac. Noi trebuie să venim în întâmpinarea acestor tineri, să le creem condiții corespunzătoare”, a menționat Mihai.

Două etaje de la Secția de Boli Infecțioase au fost modernizate și urmează ca anul viitor să fie modernizate și celelalte.

 

One thought on “Managerul Spitalului Județean: Dacă nu facem nimic, vom ajunge la un moment dat să ne plângem unde ne sunt medicii, că nu vin medicii la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *