VIDEO Botoșăneanca Francisca a lansat o nouă piesă. Ascultă aici noua melodie!

francisca umarul pe care plangiBotoșăneanca Francisca a lansat, de curând, un nou single. Este vorba de piesa„Umarul pe care plangi”, muzica si textul fiind semnate de Theea Miculescu si Marius Dia, producator Marius Dia, Mix & Master – Bunicu Magic.

”Melodia „Umarul pe care plangi” vorbeste despre durerea unei iubire neimpartasite, despre amagire, despre o relatie care nu este posibila. Despre sentimente nemarturisite si, mai ales, despre frica de a nu-l pierde definitiv pe celalalt…

Este despre un de care nu trebuia sa te indragostesti, un el care nu se decide daca te vrea ca prietena sau iubita, dar nici nu te lasa sa pleci”, declara cantareata, care este convinsa ca multe persoane se vor regasi in aceasta poveste.

Francisca a absolvit Liceul de Arta “Stefan Luchian” din Botosani si cursurile Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala. De asemenea, a facut teatru timp de 14 ani si a calatorit foarte mult cu trupa de divertisment in care activa.

Am jucat diverse roluri, majoritatea principale si am obtinut multe premii, cam de peste tot. Bineinteles, in paralel cu teatrul, muzica a jucat un rol important, mai ales ca am inceput sa cant si sa dansez inca de la 5 ani, la Palatul Copiilor”, spune cantareata care se caracterizeaza ca fiind foarte ambitioasa, dorindu-si sa invete cat mai mult, din domenii foarte variate. In decembrie 2015, dupa ce a fost invitata sa cante la galele Superkombat (K1) a ajuns sa si prezinte un astfel de eveniment. „De atunci am ramas Ring Announcer pentru aceasta promotie cu cei mai buni luptatori”.

Francisca face parte din Friday Tunes, un label nou in Romania. Friday Tunes isi propune sa descopere si sa lanseze noi talente si stiluri variate de muzica. Pe Francisca am ascultat-o cu mai multe piese, poate cea mai cunoscuta fiind colaborarea cu Pacha Man la track-ul Lacat la Inima, dar a lucrat si cu Uddi, dar si cu F. Charm, iar cel mai recent single al ei a fost Cu pumnii in piept.

Sursa: urban.ro

One thought on “VIDEO Botoșăneanca Francisca a lansat o nouă piesă. Ascultă aici noua melodie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *