Școlile din municipiu au solicitat mai multe burse școlare față de anul trecut. Primarul Flutur: Toată lumea cere

elevi la oreUnitățile de învățământ din municipiul Botoșani au solicitat Primăriei Botoșani cu peste 30% mai multe burse școlare față de anul școlar trecut. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că vor trebui găsite soluții pentru achitarea acestor obligații, asta în condițiile în care bugetul municipiului esteși așa dat peste cap de majorările salariale.

like facebookSolicitarea de la școli este cu peste 30% pentru burse școlare față de anul trecut. Toată lumea cere. Va trebui să găsim bani la buget sau soluții ca să putem să ne achităm aceste obligații. Dacă nu o să avem venituri și nu avem predictibilitate pe venituri, nu știm ce o să încasăm. Și o creștere de taxe și impozite poate să însemne o colectare mai slabă”, a menționat Flutur.

În anul şcolar 2016-2017 au fost acordate din bugetul local peste 1400 de burse școlare, efortul financiar fiind de peste 1,5 milioane lei.

 

One thought on “Școlile din municipiu au solicitat mai multe burse școlare față de anul trecut. Primarul Flutur: Toată lumea cere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *