Agenda culturală

agenda culturala, stiri, teatrul vasilache, teatrul mihai eminescu ,botosaniFilarmonica Botoșani va susține, vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 18.30, în sala Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani, un concert simfonic sub bagheta dirijorului Cosmin Morariu, avându-l ca solist pe Mihai Ailenei la clarinet.

În program: G. Rosini: Uvertura operei “Bărbierul din Sevilla”, G. Rosini: Variațiuni pentru clarinet și orchestră, G. Rosini: Introducere și Variațiuni pentru clarinet și orchestră, R. Schumann: Simfonia a II-a, în do major.

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoșani vă invită, duminică, 12 noiembrie 2017, de la ora 11:00 dar şi de la ora 12:30, să vizionaţi spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, de Ion Creangă. Dramatizarea, adaptarea scenică şi regia artistică sunt semnate de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, muzica este compusă de Mihaela-Doina Macovei-Moraru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Aurica Dobrescu, Florin Iftode, Alexandra Acalfoae, Mihaela Ștempel
Marius Rusu, Loredana Bran și Alin Gheorghiu.

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani vă invită duminică, 12 noiembrie, ora 18.00, la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu Nr. 48 , să vizionați spectacolul „Aniversarea” de Jeroen Van Den Berg, în traducerea Lilianei. Alexandrescu

Regia artistică: Erwin Şimşensohn
Scenografia: Iuliana Gherghescu
Video design: Andrei Cozlac
Sound design: Ana Teodora Popa
Mişcare scenică: Victoria Bucun
Asistent regie artistică: Marius Rogojinschi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *