Primarul Cătălin Flutur: Nu dau o veste bună colegilor mei

catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a făcut joi un anunț care va nemulțumi angajații Primăriei Botoșani și ai direcțiilor subordonate. Edilul a declarat că salariile din Primăria municipiului Botoșani, respectiv a a angajaților din aparatul propriu, dar și a a celor care lucrează în instituțiile din subordine nu pot fi acoperite sub nicio formă pentru anul 2018 la nivelul la care sunt acum.

Pentru anul acesta am găsit soluții și ne-am descurcat, pentru anul viitor, sigur nu. Nu dau o veste bună colegilor mei, indiferent de câte economii am vrea să facem, dar după ce ne vom achita toate obligațiile pe care le avem din contracte, obligațiile noastre curente, de a aprinde lumina în oraș, de a mătura străzile, de a curăța zăpada, de a asigura utilitățile în școli: clădură, apă, curent, de a ne plăti noi apa și apa meteorică, deci după ce vom inventaria aceste contracte și obligații ale noastre, ne va rămâne la dispoziție o sumă de bani care va merge și pentru cheltuielile cu salariile”, a spus primarul Flutur.

Numai cheltuielile salariale pentru anul viitor se ridică la 49 milioane lei. Întrucât legislația actuală nu permite disponibilizări de personal, cel mai probabil se va apela la micșorarea lefurilor angajaților din 2018.

Legea spune să ne încadrăm în buget”,  a adăugat edilul.

4 thoughts on “Primarul Cătălin Flutur: Nu dau o veste bună colegilor mei

  1. Scumpule si dragule nostru primar,mareste Taxele si impozitele cum vrei la anul si puteti sa va mai mariti si salariile.Ca si asa avem salarii Europene si preturi romanesti…

  2. Primarul are dreptate. Sunt multi in primarie care freacă menta. Mergeți prin birouri și vedeți cum își petrec timpul de lucru. Multi nu au ce căuta acolo, culmea culmilor e salariul! Mai bine salarii mari cu angajați puțini și eficienti.

  3. „Botosanean” ce gluma buna ai făcut, ai impresia ca nu vor mari taxele și impozitele ?…problema e că la cât cresc toate preturile și tarifele nu vor mai fi plătite atât de ușor aceste taxe, vor scădea încasărille la bugetele locale. O harababura generalizată, vai de nivelul de trai al romanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *