FOTO Trei elevi cu rezultate meritorii la învățătură au primit bursa ”Prof.dr.Constantin Manolache”. Cine sunt ei

elevi bursieri constatin manolacheClubul Rotary Botosani a decis sa acorde prin proiectul “Ajuta un copil sa invete”  – Bursa scolara “Profesor dr.Constantin Manolache“, pentru anul scolar 2017-2018 un numar de trei burse, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare.

Șase dosare au fost depuse, iar în urma evaluării. Astfel, in urma evaluarii dosarelor aplicantilor, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii castigatorii, acestia fiind: PETRESCU Bianca-Florina– Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga” Botoșani, clasa a XI-a, OLTEANU P. Grigore-Tudor– Colegiul Economic “OctavOnicescu” Botosani – clasa a XII-a și HLUȘCU Manuela – Colegiul National “A.T. Laurian” Botosani, clasa a XI-a.

like facebookValoarea unei burse este de 6.000 lei/an si s-au acordat, in baza unui concurs de dosare anuntat in perioada 1 septembrie – 16 octombrie 2017.

Evenimentul de acordare a burselor a avut loc, marți, la Inspectoratul Școlar Județean.

Vreau să mulțumim Clubului Rotary pentru faptul că sunt alături de învățământul botoșănean prin tot ceea ce fac. Suntem la cea de-a patra ediție de când clubul stimulează performanță școlară, îi ajută pe acești tineri să promoveze în carieră”, a menționat Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ:

Bursele poarta numele profesorului doctor Constantin Manolache, personalitatecu o cariera didactica deosebita, dascal ce a initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare.

clubul rotary membri burse

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *