Un independent a câștigat alegerile locale parțiale de la Nicșeni. Cine este el!

alegeri locale partiale, comuna nicseni, stiri, botosaniUn candidat independent a câștigat alegerile locale parțiale desfășurate duminică în comuna Nicșeni. Este vorba de medicul veterinar Iulian Iliescu, cel care s-a impus detașat în fața celor patru contracadidați ai săi.

Iliescu, care a fost susținut de PSD și ALDE, a câștigat alegerile în toate cele trei sate componente ale comunei Nicșeni. Acesta a avut 58,16% din voturi, Victor Claudiu Bulboacă (PNL)- 28,69%, Ioan Gaidur (independent)- 8,47%, Liviu Tiberiu Cotruța (independent)- 2,67 și Nigel Mina (PMP)- 1,98%.

În satul centru de comună Nicșeni, Iliescu a luat 296 de voturi, în timp ce candidatul PNL, Victor Claudiu Bulboacă,  a luat 118 voturi, candidatul PMP, Mina Nigel- 11, fostul primar Ion Gaidur, care a candidat independent 10, iar celălalt independent Liviu Tiberiu Cotruță doar două voturi. Nu mai puțin de 14 voturi au fost nule.

La Dacia, Iliescu a avut 54 de voturi, Bulboacă- 23, Gaidur- 10, Cotruță- 0 și Mina Nigel- 4. Trei voturi au fost anulate.

like facebookLa Dorobanți, Iliescu a obținut 325 de voturi, iar principalul său contracandidat, Bulboacă- 191. Fostul primar Ioan Gaidur a primit 78 de voturi, iar Mina Nigel a fost votat de 8 persoane, în timp ce Cotruță a avut susținerea a 29 de alegători. La Dorobanți, șase voturi au fost anulate.

Alegerile locale parţiale sunt organizate după ce fostul primar Ioan Gaidur a fost suspendat, în urma unei condamnări într-un dosar de corupţie. El a fost găsit vinovat de fraudarea unor fonduri europene

One thought on “Un independent a câștigat alegerile locale parțiale de la Nicșeni. Cine este el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *