Becali trebuie să bage adânc mâna în buzunare pentru Moruțan

gigi becaliOlimpiu Moruţan este una dintre ţintele lui Gigi Becali pentru următoarea perioadă de transferuri, dar Cornel Şfaiţer, preşedintele lui FC Botoşani, lasă de înţeles că mutarea nu se va face.

like facebook“Eu am spus o sumă. Apoi, Moruţan a crescut de la meci la meci şi sunt sigură că va creşte în continuare. Avem două jocuri câştigate prin golurile lui Olimpiu. Au fost două goluri valoroase cu Viitorul şi Voluntari. Sunt sigur că preţul lui va creşte. Noi dorim să-l avem până la finalul campionatului. Dacă va avea în continuare evoluţii bune, va fi foarte greu să-l păstrăm şi din vară. Sunt sigur că va fi un preţ de nerefuzat. Îl cunosc foarte bine, este un băiat echilibrat. La momentul acesta, e greu să rămână în ţară. Niciun club nu ne-ar satisface pretenţiile financiare. La Steaua este concurenţă foarte mare la jucătorii sub 21 de ani. Îi trebuie evoluţii bune şi să se mai maturizeze un pic. Îl consider un diamant pentru noi şi de aia nu am vrut să ne dispersăm de el la prima ofertă. Vedem parametrii fizici, cât aleargă şi evoluţiile lui bune”, a spus Cornel Şfaiţer.

Gigi Becali îl curtează de luni bune pe Olimpiu Moruțan, pentru care a oferit suma de 700.000 de euro. FC Botoșani a încercat să îi mărească prețul, cerând 1,5 milioane de euro și anunțând că fotbalistul este dorit la Dinamo Kiev, dar FCSB a primit o veste bună: ucrainenii au renunțat la transfer.

În afara lui Moruțan, pe lista FCSB se află mai multe nume de fotbaliști pentru perioada de mercato din iarnă, precum Mailat și Bîrnoi, de la Timișoara, Nemec (Dinamo), Băluță și Cicâldău (ambii de la Viitorul).

Sursa: Digisport

One thought on “Becali trebuie să bage adânc mâna în buzunare pentru Moruțan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *