Anunț! Apa întreruptă, sâmbătă, în mai multe cartiere din Botoșani

nova apaserv botosaniSocietatea comercială Nova Apaserv SA Botoșani anunță că, din cauza unei avarii apărute, sâmbătă dimineață, în jurul orei 3.00, pe Împărat Traian nr. 42,  pe conducta Azbo Ø 250 mm, este nevoită să întrerupă furnizarea alimentării cu apă potabilă, până la ora 20:00, pentru a putea remedia defecţiunea apărută.

Afectaţi de oprirea apei sunt utilizatorii de pe strazile: Împărat Traian, Independenţei, Donici, Griviţa, Barbu Lăzăreanu, G-ral Ghe. Avramescu, Izvoarelor, Săvenilor, Zimbrului, Libertăţii, Poporului, 1 Mai, Dubălari, Cronicar Neculce, Aleea Alba Iulia, Aleea Călugăreni, Calea Naţională (zona Direcţia Muncii), respectiv comunele Răchiţi, Unţeni, Stăuceni.

Societatea Nova Apaserv S.A. Botoşani îşi cere scuze pentru disconfortul creat.

3 thoughts on “Anunț! Apa întreruptă, sâmbătă, în mai multe cartiere din Botoșani

  1. Niste escroci, 6 directori cu salarii de peste 10000 lei si in fiecare zi se intrerupe neanuntat furnizarea apei potabile in municipiu. S-au retehnoligizat cu fonduri europene retelele si zilnic sunt avarii majorare. Aplicati dl. Macaleti reteta de la Metrorex. DEMISIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. BRAVO! Modernizari, cu tevi de Azbociment?, Ati vazut cumva vreun director de 10.000 lei la avarii? De unde solutii, cand niciunul din conducere nu e de specialitate, si cu experienta. Dorohoienii se plangeau ca nu raspund la telefon cei de la dispecerat, doar erau toti pe teren la avarii, si secretarele…Strangeti apa inainte sa vina weekend-ul, ca e program scurt, ca doar se lucreaza ca LA STAT. Tocmai ce s-au aprobat cresterile de lefuri. Si altii, pe USCAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *