Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, anunță începerea procedurilor pentru construcția de locuințe de serviciu în municipiul Dorohoi

doina federovici, senator, stiri, botosani, psdPreședintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat că peste două săptămâni se va organiza licitația pentru construcția unui complex de 16 apartamente de serviciu în municipiul Dorohoi în cadrul programului lansat anul trecut de Agenția Națională pentru Locuințe.

În 2016 când ne-am prezentat în campania electorală în fața botoșănenilor am promis că vom continua demersurile pentru a crește numărul de locuințe nou construite, așa cum am procedat în ultimii patru ani când s-au realizat unități locative în regim ANL în municipiul Dorohoi, în orașele Săveni și Darabani și cum s-a început și în municipiul Botoșani. Cele 16 apartamente de serviciu vor fi folosite de primăria Dorohoi pentru a le oferi angajaților care lucrează în administrația publică locală și locuiesc în prezent cu chirie sau în spații inadecvate”, a declarat Doina Federovici.

like facebookÎn data de 22 noiembrie se va organiza licitația pentru obținerea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor în valoarea de 1,7 milioane lei pentru realizarea blocului de locuințe din municipiul Dorohoi care cuprinde 14 apartamente cu o cameră și două apartamente cu două camere pe o suprafață desfășurată de 900 mp. Lucările tehnico-edilitare se suportă din bugetul local.

Acest obiectiv se realizează în Dorohoi pentru că domnul primar Dorin Alexandrescu și-a făcut treaba și a fost interesat să depună la timp toată documentația necesară. În schimb, constat cu amărăciune că domnul primar Flutur nu a fost interesat să se facă investiții în municipiul Botoșani și este pe cale să piardă proiectul pentru realizarea a 12 unități locative, deși a primit solicitare din partea ANL pentru a depune documentele. În schimb, dânsul își asumă public proiectele care au fost realizate și începute de predecesorul său și cu sprijinul parlamentarilor PSD Botoșani și ai Guvernului social-democrat din perioada 2012-2014, respectiv realizarea primei etape care prevede construcția a 80 de apartamente ANL în Șoseaua Iașului și realizarea a 72 de locuințele sociale în cartierul Cișmea”, a explicat președintele PSD Botoșani.

În urma solicitărilor Consiliului Județean Botoșani, ANL a demarat procedura de achiziție de locuințe pentru specialiștii pe care instituția îi angajează în sistemul de sănătate la nivel local, program care prevede de asemenea două etape de construcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *