VIDEO Dureros! Doi părinţi au intrat în greva foamei, după ce fiica lor a fost ucisă într-un accident: De ce vă bateți joc de copilul meu care putrezește!

greva foamei parinti darabaniDoi părinţi au intrat, joi, în greva foamei, după ce fiica lor a fost ucisă într-un accident. Mama a plâns continuu după copila ei în fața Prefecturii, acolo unde au ales să protesteze. Părinții sunt nemulțumiți de decizia magistraților în cazul accidentului mortal, care a avut loc în primăvara anului trecut, în Darabani.

Familia Andei Dănăilă, tânăra de 22 de ani care și-a pierdut viața în accident, consideră că o astfel de sentință este mult prea ușoară în raport cu gravitatea faptelor. Din acest motiv, mama fetei, Anișoara, și tatăl său, Giovani Dănăilă, au intrat, de joi, în greva foamei.

like facebookFemeia spune că soluția este cu atât mai blândă cu cât și celălalt copil al său are incapacitate de muncă, după ce a fost rănit grav în accident.

Fata mamii, inima mamei. Oameni buni, nu vă este milă!. De ce vă bateți joc de copilul meu. Unde este copilul meu. 20 de ani și tu putrezești în pământ. Cine s-a distrat, păpușa mamii, pe tine au plătit doar cinci ani. Nu ne mai ține viața. Împuscați-ne. Oameni buni, aveți copii? Vreau să audă o lume cum face dreptate Tribunalul Botoșani”, a spus mama fetei în lacrimi.

Părinții au venit cu tabloul fetei, o candelă și flori. Emi Bujor și Florin Stănescu au primit o pedeapsă de câte șase ani și zece luni de închisoare în dosarul în care au fost judecați pentru omor, tentativă la infracțiunea de omor calificat și conducere sub influența alcoolului. Stănescu, de 45 de ani, și Bujor, de 47 de ani, au fost puși sub acuzare după ce s-ar fi urcat băuţi la volan şi au organizat o cursă ilegală pe strada principală din oraşul Darabani. În timpul cursei au izbit o maşină şi o căruţă. În urma impactului o tânără, Anda Dănăilă, de 22 de ani, a decedat, de asemenea o altă persoană care se afla într-o căruță iar alte două persoane au fost rănite.

3 thoughts on “VIDEO Dureros! Doi părinţi au intrat în greva foamei, după ce fiica lor a fost ucisă într-un accident: De ce vă bateți joc de copilul meu care putrezește!

  1. Doi oameni pierduti de tristete si suparare ! Mi se rupe inima cand ii vad. Legile ar trebui sa fie pentru toata lumea !

  2. Mă întreb în ce mod au fost judecați monștrii ăstia de oameni, ei s-au distrat și au ucis și distrus vieți, este nedrept ca după 6 ani să iasă bine merci din pușcărie și eventual sa o ia de capăt cu distracțiile. E mult prea blândă pedeapsa pentru ceea ce au făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *