O firmă din Botoșani furnizează încălzire la 40.000 de familii din Drobeta Turnu Severin

calorifer, stiri, btosani, incalzire, agent termic, elsacoO firmă din Botoșani furnizează încălzire la 40.000 de familii din municipiul Drobeta Turnu Severin. Este vorba de societatea comercială Elsaco, cea care a încheiat un contract de prestări cu administrația locală din Drobeta Turnu Severin pentru exploatarea sistemului de producere, transport și distribuție a energiei termice pe timp de iarnă.

Practic, firma din Botoșani a preluat infrastructura de energie termică și a început furnizarea căldurii către blocurile și casele din cel mai mare municipiu din județul Mehedinți

like facebookEu am un contract de prestări servicii cu Primăria din Drobeta Turnu Severin. Ei îmi pun la dispoziție infrastructura, cazanul și rețeaua, iar eu angajez oamenii și fac toată partea de exploatarea a cazanului și de transport a energiei până la consumator”, a spus președintele Grupului Elsaco, Valeriu Iftime.

Cazanele aparțin fostului Combinat de Apă Grea din Turnu Severin și au fost închiriate, pe perioada iernii, de administrația de la lichidatorul combinatului.

Încălzirea populației se face pe bază de păcură, care este asigurată de municipalitate.

Agentul termic în sistem centralizat în Drobeta Turnu Severin este extrem de important, în condițiile în care acest municipiu nu dispune de gaz metan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *