FOTO Elevii Colegiului Laurian au petrecut o zi în umbra polițiștilor

elevi la politie laurian 1În cadrul ediției a-XV-a a Programului internațional de orientare profesională „Job Shadow Day”, un grup de elevi din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani s-a alăturat astăzi poliţiştilor, pentru a se familiariza cu un potențial viitor loc de muncă.

Miercuri, 1 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Botoşani a fost vizitat de treisprezece elevi de clasele a XI a şi a XII a, din cadrul Liceului A.T. Laurian din municipiul Botoşani.

like facebookActivitatea este parte a Programului internaţional de orientare profesională pentru elevi “Job Shadow Day”. Gazdele elevilor au fost poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Botoşani, dar tinerii s-au întâlnit şi cu poliţiştii criminalişti şi rutieri, care le-au prezentat aspecte din activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile de la locul de muncă.

Elevilor participanți la activitate li s-au oferit şi informații cu privire la structura instituțiilor de învățământ subordonate Inspectoratului General al Poliției Române, modalitățile de înscriere și participare la concursurile de admitere.

elevi la politie laurian

 

 

One thought on “FOTO Elevii Colegiului Laurian au petrecut o zi în umbra polițiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *