VIDEO! Un botoșănean atacă grav Biserica și preoțimea

bordea clip amin atac biserica

Un botoșănean atacă grav Biserica și preoțimea prin intermediul unui videoclip pe care l-a filmat recent. Este vorba despre Cătălin Bordea, artistul originar din Botoșani, cunoscut în special datorită prestațiilor sale de stand-up, dar și pentru aparițiile în diverse emisiuni la Antena1, care s-a lansat și în muzică.

like facebookBordea împreună cu un alt coleg de stand up a îmbrăcat haine preoțești, pe care le-au accesorizat, în loc de cruci și icoane, cu lanturi grele de care atârnă semnul dolarului, precum rapperii americani.

Melodia se cheamă AMIN.

Trupa Taxi a produs un adevarat scandal cu melodia „Despre smerenie”, care  este un cantec-manifest impotriva Catedralei Mantuirii Neamului, dar piesa interpretată de cei doi, Bordea și Nelu, este mult mai acidă.

loading...

Loading...

3 Comentarii

 1. eu.ro spune:

  misto di tat…pacat este ca reflecta perfect popimea

  Răspunde
 2. George spune:

  acest individ este facut de o fata calatoare cu camioanele , nu e botosanean, mie rusine cu acest individ , oamenii de Botosani au 7 ani …

  Răspunde
 3. NOBODY spune:

  HAI SA ARUNCAM CU NOROI IN TOT CE AVEM BUN SI GENERATIILE URMATOARE VOR DANSA PE MORMINTELE NOASTRE! E O RUSINE MELODIA ASTA!

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*