Au spart un taxi, însă hoții nu au reușit să fure nimic. Un martor a alertat autoritățile

foto: Facebook
foto: Facebook

Trei tineri au spart, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un autoturism Dacia Logan, care este autorizat să execute curse în regim de taxi.

Mașina era parcată pe strada Împărat Traian, însă hoții nu au reușit să fure nimic, ca urmare a inspirației unui martor de a alertat autorităție, dar și alte persoane din zonă.

like facebookAseară am gasit un taxi spart intre 2 blocuri la întuneric, am chemat poliția, au investigat, nu erau camere in zona, dar proprietarul a avut norocul ca am fost la timp si nu au putut fura nimic (avea casca bluetooth , statie de 14 milioane si alte bunuri) , cioburi din geamul spart cădeau pe jos încă! I-am vazut pe golani, trei băieți înălți cu glugă mergând cu mâinile in buzunar. Feriti-va sa vă parcati mașinile la întuneric si evitate lăsarea bunurilor la vedere!  au mai multe spargeri, in special taxi-uri si scoli auto)”, susține martorul.

El susține pe Facebook că unul dintre tineri avea hanorac vișiniu, iar altul gri.

Postarea sa a atras o serie de comentarii:

Odată cu intrarea în vigoare a legii privind recursul compensatoriu, au fost eliberați din închisori 529 de deținuți, iar 3.349 de deținuți au dobândit dreptul de a primi eliberare condiționată.. Să ne așteptăm la un impact, la niște urmări”, susține unul dintre cei care au comentat informația

One thought on “Au spart un taxi, însă hoții nu au reușit să fure nimic. Un martor a alertat autoritățile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *