Un polițist a fost mușcat de un bărbat. Ce a pățit agresorul!

politist suparatUn bătrân din Botoşani a muşcat un poliţist de mână, apoi l-a lovit în gură, dar s-a ales cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru ultraj.

 

Ştefan C., un bărbat de 71 de ani, din comuna Adăşeniva va trebui să-i plătească poliţistului şi o serie de despăgubiri, care totalizează 20.000 de lei.

Totul s-a petrecut când bărbatul se afla într-un bar din localitate. Consumator înrăit de băuturi alcoolice, acesta l-a observat pe unul dintre poliţişti, Ş.B.T., care tocmai îşi servea cafeaua, şi a început să-l jignească. Poliţistul l-a scos din local, însă bărbatul a revenit după câteva minute, continuând cu insultele şi ameninţările.

like facebookEvacuat, bărbatul a revenit, iar când agentul a vrut să-l scotă din nou afară, septuagenarul s-a opus, prinzându-se cu mâinile de o masă. Încercând să-i desfacă degetele, poliţistul nu a mai fost atent la gesturile individului, iar bărbatul l-a muşcat de mâna dreaptă, după care l-a prins pe agent de cămaşă, rupând buzunarul de la piept, după care l-a lovit cu antebraţul peste faţă, provocându-i o leziune la buza superioară.

Bătrânul a susţinut că nu-şi mai aminteşte nimic, dar este dispus să-şi recunoască vinovăţia. Trimis în judecată, el a fost condamnat azi, sentinţa definitivă fiind pronunţată de Curtea de Apel Suceava.

Sursa. Observator TV

 

One thought on “Un polițist a fost mușcat de un bărbat. Ce a pățit agresorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *