Inspecții în toate școlile din județ. Vezi motivul!

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Toate unitățile de învățământ din județul Botoșani vor fi ținta unor controale începând de săptămâna aceasta. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, inspecția tematică are ca scop verificarea managementului unității de învățământ și a modului de implementare a planului de remediere pentru îmbunătățirea rezultatelor elevilor la examenele naționale.

like facebookSunt vizate toate instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani, iar obiectivele prioritare ale controlului sunt: verificarea managementului unității de învățământ-documente manageriale- organizare- planificare, monitorizarea unităților de învățământ care au obținut rezultate slabe sub media pe județ la Evaluarea națională și Bacalaureat în 2017, precum și monitorizarea modului de întocmire și implimentare a planurilor de remediere și graficul pregătirii suplimentare a elevilor.

De asemenea, în control se mai urmărește modul în care unitate de învățământ realizează monitorizarea și centralizarea frecvenței elevilor la cursuri,  asigurarea consilierii necesare pentru asigurarea unui management eficient.

One thought on “Inspecții în toate școlile din județ. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *