Schimbări importante pe o stradă circulată din municipiul Botoșani. Ce a decis Comisia de sistematizare rutieră

bulevardul george enescuComisia de sistematizarea rutieră a municipiului Botoșani a decis câteva schimbări pe o stradă circulată din municipiul Botoșani. Astfel, în cel mai scurt timp va apărea un sens giratoriu la intersecția străzii Bucovina cu Bulevardul George Enescu, acesta fiind aprobat de membrii comnisiei. În primă fază va fi un sens giratoriu provizoriu, cu balize.

like facebookDe asemenea, trecerile de pietoni care erau în imediata apropiere a intersecției vor fi mutate. Și gardul median de pe Bulevardul George Enescu va dispărea.

Am luat decizia dezafectării gardului median de pe George Enescu, care separa sensurile de mers, din cauza aspectului inestetic și o mai bună gestiune a spațiilor verzi”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

În spațiul respectiv vor fi plantați copăcei ornamentali și gazon.

 

2 thoughts on “Schimbări importante pe o stradă circulată din municipiul Botoșani. Ce a decis Comisia de sistematizare rutieră

  1. D-nule Cosmin Andrei cand ai luat acea decizie ai intrebat populatiunea daca e de acord sau nu??? Nu-mi amintesc sa fi inventat tu apa calda si nici roata,da??? Pe ce considerente iei tu decizii asa de capul tau???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *