Reprezentanții Elsaco, la Forumul Trade Winds 2017

forum trade windsValeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco, Viorel Iliuță, directorul general al Elsaco Electronic și Vlad Iftime, directorul general al Vestra Industry au participat în perioada 19-20 octombrie la Forumul Trade Winds 2017, eveniment ce a avut loc la București.

Trade Winds este cea mai mare misiune comercială anuală organizată de Guvernul SUA, al cărei scop este să pună în legătură companiile americane și străine, în vederea creării de parteneriate de afaceri. Cea de-a 10-a ediție a Trade Winds a fost cea mai amplă misiune comercială guvernamentală din istoria regiunii. Aproximativ 50 de reprezentanți ai Departamentului Comerțului și 80-100 de firme mici și mijlocii au avut ocazia să participe la misiune în toată Europa de Sud-Est. Orașul București a fost centru al evenimentului și a găzduit un forum despre desfășurarea afacerilor în regiune.

like facebookForumul Trade Winds a reprezentat un mod foarte eficient și profesionist de a pune în contact companii din diferite domenii de activitate și diferite regiuni. Este de bun augur că România a fost selectată să fie gazda unui eveniment de o asemenea anvergură. Pentru noi a fost o ocazie deosebit de bună de a intra în contact cu oameni de afaceri americani care activează în domeniile de interes pentru noi”, a declarat Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco.

Printre companiile americane participante la Forum s-au aflat atât nume cunoscute la nivel mondial precum IBM, Microsoft, Oracle, producătorul rachetelor Patriot — Raytheon, Kestral, Harris Corporation (space intelligence), SAS Institute (software), Perry Baromedical Corporation (producător de echipamente medicale), cât și companii mici și mijlocii din SUA, interesate să dezvolte parteneriate în țara noastră.

Sursa: comunicat Elsaco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *