Programări online și la Serviciul de Pașapoarte Botoșani. Cum se procedează

alin popovici pasapoarteSistem de programare online pentru obținerea pașaportului și la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din Botoşani. Alin Popovici, șef interimar la Serviciul Pașapoarte Botoșani, a declarat că măsura a fost luată pentru a fi evitate cozile. Pentru programări online trebuie accesată platforma  www.epasapoarte.ro .

like facebookS-a pus la dispoziția cetățeanului o metodă eficientă de programare pentru depunerea cererilor pentru pașapoarte, respectiv platforma epașapoarte.ro. Începând cu 14 octombrie 2014, la nivelul județului Botoșani au fost efectuate toate setările, astfel încât locația Botoșani să fie activă pe acest domeniu. Ne dorim ca în perioada de vară, în sezonul estimal 2018, să putem să ajungem la un decalaj de maxim șapte zile”, a spus Popovici.

Prin intermediul acestei platforme, cetățeanul se poate programa la cel mai apropiat județ față de domiciliul său putând opta pentru data la care dorește să depună documentele, trebuind doar să completeze în cadrul platformei date cu privire la nume și prenume, să furnizeze adresa de e-mail, să selecteze tipul de pașaport și județul de domiciliu sau județul unde va dori să depună documentele.

Aplicația îi va permite persoanei să aleaga data și ora la care se va prezenta pentru depunerea documentelor. Nu se fac programări pentru ridicarea paşapoartelor. Neprezentarea la data şi ora programată, neconcordanţa între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) şi datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de paşaport, lipsa actelor necesare sau dovada achitării taxei de paşaport duc la anularea programării.

 

 

One thought on “Programări online și la Serviciul de Pașapoarte Botoșani. Cum se procedează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *