Vitezoman de Botoșani, lăsat fără permis de polițiștii ieșeni. Cu cât a fost surprins de radar

radar politie rutiera, botosaniUn bărbat, în vârstă de 31 ani, din municipiul Botoşani a fost depistat, în weekend, în timp ce conducea un autovehicul pe DN28, în localitatea ieșeană Sârca, cu viteza de 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h.

Potrivit polițiștilor ieșeni, acesta a fost sancţionat contravenţional şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.

like facebookÎn perioada 20–22 octombrie a.c., toate birourile şi compartimentele rutiere ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au organizat şi desfăşurat pe raza lor de competenţă teritorială, acţiuni de prevenire şi combatere a accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză.

Astfel,poliţiştii rutieri au aplicat 375 de sancţiuni la regimul circulaţiei rutiere, dintre care 242 au fost pentru viteză. Cei mai mulţi conducători auto au fost înregistraţi cu aparatura radar depăşind viteza legală cu 21-40 km/h. Au fostreţinute 29 de permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.

One thought on “Vitezoman de Botoșani, lăsat fără permis de polițiștii ieșeni. Cu cât a fost surprins de radar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *