Șapte proiecte ale municipiului Botoșani prin PNDL au fost trimise spre evaluare la Ministerul Dezvoltării. Vezi care sunt!

sedinta consiliul local botosaniConsilierii locali s-au întrunit, luni, în ședință extraordinară pentru a aproba un proiect de hotărâre privind cheltuielile care nu sunt finanțate de la bugetul de stat prin PNDL, pentru șapte obiective de investiții aprobate de Ministerul Dezvoltării. Este vorba de modernizarea Drumului Tătarilor, autorizarea de incendiu la Seminarul Teologic Botoșani, Grădinița 22 și Grădinița Școlii ”Sf. Nicolae”. relocarea Grădiniței 24, dotare laboratoare de fizică la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, execuție utilități pentru sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv.

like facebookPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că cele șapte proiecte vor fi trimise la Ministerul Dezvoltării pentru evaluare.

PNDL are o serie de obiective și pentru municipiul Botoșani. Ne trebuie această hotărâre prin care să alocăm partea noastră de cofinanțare. Singurul lucru de noutate care a apărut în programul PNDL este faptul că inițial ni s-a solicitat să facem documentațiile până la data de 30 noiembrie, după care a venit din partea Ministerului Dezvoltării o adresă prin care data depunerii este sfârșitul lunii octombrie. Noi am demarat, în urma aprobării în Consiliu a unor hotărâri, să începem să facem documentațiile pentru proiectele noastre și de departe cel mai important este Drumul Tătarilor. Celelalte sunt proiecte pentru școlile din municipiu”, a menționat Flutur.

 

 

 

One thought on “Șapte proiecte ale municipiului Botoșani prin PNDL au fost trimise spre evaluare la Ministerul Dezvoltării. Vezi care sunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *