Inconștiență maximă! S-au urcat la volan, deși aveau permisul reținut

sofer razie Doi șoferi au fost trași pe dreapta de polițiști, iar în urma verificărilor s-a constat că aceștia aveau permisul suspendat. Duminică, a fost depistat în trafic un bărbat de 25 de ani din satul Vicoleni, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Săveni.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta are permisul de conducere reţinut din data de 13.02.2017 pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.

like facebookTot duminică, poliţiştii au depistat pe raza localităţii Suharău un bărbat de 40 de ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean DJ 291 D.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are permisul de conducere reţinut.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii fac cercetări în cele două cazuri.

2 thoughts on “Inconștiență maximă! S-au urcat la volan, deși aveau permisul reținut

  1. TOTI din cei 2 „trasi pe dreapta” au fost de fapt „turnati” la Militie….Nu exista „tras pe dreapta” motivand rutina. Exista,au existat si vor exista „ciripitori” contra cost sau care ei insisi se urca morti de beti la volan,dar care dau in praduiala pe altii ei fiind pasuiti. De ce eu ma urc mort de beat la volan de peste 15 ani cel putin o data pe saptamana si nimeni nu ma „depisteaza”??? Pentru ca merg inchis si nu am „prieteni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *