Primarul municipiului Botoșani: Marea noastră problemă: cele trei depozite temporare pe care le avem în zona Rediu

catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, susține că problema închiderii depozitelor temporare de gunoi de la Rediu este un grea. El a declarat că una din soluții ar fi închiderea “in situ” a acestor depozite provizorii de gunoi.

like facebookFacem eforturi deosebite să putem să aplicăm cu toții acest sistem integrat de management al deșeurilor. Este o problemă grea și gravă, o problemă care este în toată țara. Marea noastră problemă sunt cele trei depozite temporare pe care le avem în zona Rediu și încercăm aceeași procedură ca la depozitul mare, de închidere în situ. Este cea mai onorabilă soluție pentru noi, și nu numai pentru noi că mai avem și la Săveni aceeași problemă și la Darabani. În toate județele există această pșroblemă: ori închidere în situ, ori pe perioadă limitată de timp un investitor care să vină să ne pună o instalație, un agregat, de a valorifica acel deșeu și să-l transforme în combustibil, că o fi solid, lichid gazos nu știm. Este o problemă mare cu care ne confruntăm, că mâine-pomâine ne trezim că o să ne spuncineva : luați-vă gunoiul ăsta de aici!”, a spus Flutur.

 

Peste 90 de mii de tone de deșeuri au rămas în spațiile temporare de la Rediu.

One thought on “Primarul municipiului Botoșani: Marea noastră problemă: cele trei depozite temporare pe care le avem în zona Rediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *