La 90 de ani s-a trezit cu pământul şi casa puse sub sechestru. Vezi de ce!

captura  Stirile ProTv
captura Stirile ProTv

Un bătrân, de 90 de ani, are toată averea pusă sub sechestru după ce a fost condamnat, în mai multe rânduri, pentru înşelăciune.

Vasile Curecheriu a fost trimis în judecată, ultima dată, la începutul acestei luni pentru aceeaşi faptă, utilizează ilegal bilete gratuite de călătorie.

like facebookPotrivit anchetatorilor, în 2015, a utilizat peste 200 de bilete pe ruta Botoşani-Bucureşti, cauzând un prejudiciu de peste 20.000 de lei. În toate dosarele a acumulat un prejudiciu de aproape 100.000 de lei. Bătrânul recunoaşte faptele şi pune totul pe seama pensiei mici pe care o primeşte. Judecătorii i-au stabilit pedepse cu suspendare, având în vedere vârsta înaintată.

Am umblat pe tren vreo doi ani. Duceam oameni până la Bucureşti şi eu veneam înapoi şi luam şi eu ceva parale, domnule şef! 400-500 de franci. Cam atât. M-au găsit doi controlori civili şi m-au trimis în judecată.”, a declarat Vasile Curecheriu.

3 thoughts on “La 90 de ani s-a trezit cu pământul şi casa puse sub sechestru. Vezi de ce!

  1. de ce guvernele nu dau pensii decente si dau tot felul de pomeni sa poata corupe poporul , dati pensii decente si nu tot felul de modalitati de a corupe!
    tot voi fortati bietul om sa recurga la a se decurca!
    RISUNE SA VA FIE!

  2. atentie oameni buni! acest om a luptat in cel de al 2 lea razboi mondial!! si facut datoria pentru acesta tara aparand-o cu viata lui! ma intreb acum, aceste lepre ce ne-au vandut,si furat 28 de ani acus se implinesc, lor ce naiba trebuie sa le facem ca fura sute de milioane de euro si procurori stau la masa cu ei!! rusine, ma mir poate putina constiinta se va gasi si la procuroru de caz si la judecator! e de rasu plansu! poate domnul ministru a justitie aude si el asta. mai exista umanitate! unde sunt banii delapidati in 27 ani domnilor procurori daca tot sunteti asa viteji?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *