Consilier local supărat pe polițiștii locali: De ce nu sunteți exact unde trebuie să acționați? Nu vă faceți datoria!

dezbatere regulament ridicare masini clUn consilier local îi acuză pe polițiștii locali că nu își fac treaba. Consilierul Iulian Blaga a propus în noul Regulament de organizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani şi a activităţii de ridicare și blocare a vehiculelor staţionate neregulamentar fluidizarea circulației la orele de vârf și stabilirea unor trasee pentru mașinile ”Școala”. El a menționat că în intervalele orare 7.30 și 8.30, 11.30-12.30 și 15.30 și 16.30 circulația devine anevoioasă și a spus că trebuie introdusă o reglementare în noul regulament, acuzând totodată că agenții locali nu sunt văzuți pe stradă la aceste ore pentru a acționa.

like facebookAm observat că în același interval orar mașinile școală circulă nestingherit pe stradă. Nu putem miza pe bunul simț al celor care au școli de șoferi, trebuie să introducem o reglementare în regulament, astfel încât să le fie limitat accesul în orele de vârf. Nu suntem la bunul plac al cuiva. Noi trebuie să adoptăm o hotărâre de Consiliu Local cu reglementările de rigoare. Unde sunteți în orele de vârf. De ce nu sunteți exact unde trebuie să acționați. Am venit cu o notificare tocmai pentru că nu vă faceți datoria. Asta este realitatea”, a menționat consilierul local

Reprezentantul Poliției Locale a spus că din lipsă de personal, polițiștii locali nu pot fi în același timp în aceleași locații.

La dezbaterea publică care a avut loc la Primăria Botoșani au participat și reprezentanți ai Poliției Rutiere, Poliției Locale, ai Eltrans și Nova Apaserv.

2 thoughts on “Consilier local supărat pe polițiștii locali: De ce nu sunteți exact unde trebuie să acționați? Nu vă faceți datoria!

  1. Cine pune la punct motociclistii care fac RALIU pe B- dul M.Eminescu in zona Lic.Biologie – Casa Corpului Didactic!!??Zgomot ca la curse,circulatie pe o singura roata !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *