Directorul Nova Apaserv: Indicat ar fi să se facă rezerve de apă într-o cantitate minimă

apa intreruptaReprezentanții Nova Apaserv, dar și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, se afla la Bucecea, acolo unde se fac lucrări de Administrația Bazinală de apă Siret. Albert Tănase a precizat că lucrarea a fost anunțată abia pentru ziua de luni, și s-au primit garanții că se asigură pomparea pe sursa alternativă. El a spus că este indicat să se facă rezerve de apă joi și vineri.
like facebookEi au lucrări până luni. S-ar putea să fie fluctuații dar noi nu avem nicio răspundere. Indicat ar fi să se facă rezerve de apă într-o cantitate minimă. Nu putem ști când o să ne poată furniza debitul în condiții normale. Ar putea fi probleme joi și vineri„, a precizat directorul Nova Apaserv.

4 thoughts on “Directorul Nova Apaserv: Indicat ar fi să se facă rezerve de apă într-o cantitate minimă

  1. ne jecmaniti cu tarife exorbiatante,servicii sub orice critica, calitate sub limita inferioritatii,nesimtire si tupeu pe banii nostri….cum sa faci rezerva de apa cand esti la serviciu si afli cu 6 ore inainte de a ti se termina programul ca vei fi privat de o UTILIATATE vitala care ,lipsind ,poate duce la un disconfort maxim si posibil aparitia unor epidemii.Avem autoritati si manegeri sub orice critica ,incompetenti,corupti,lipsiti de realitate si dezinteresati. Modul si timpul de informare sunt net inferiore evului mediu,cred ca daca trimiteati cate un angajat cu trei zile inainte sa strige pe strazi ca opriti apa …era mult mai eficient si satisfacator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *