UPDATE! Nova Apaserv anunță întreruperea generală a apei

robinet fara apa

Societatea Nova Apaserv SA Botoșani anunță oprirea generala a apei in perioada 19-21.10.2017 intrucat nivelul de apa din rezervoarele din Statia de Tratare Catamarasti este minim . Nu se mai poate asigura furnizarea apei potabile.

Afectati de oprirea generala sunt locuitorii din urmatoarele UAT-uri: Municipiul Botosani, Municipiul Dorohoi, Oras Bucecea, Oras Flamanzi, Leorda, Braiesti,Vaculesti, Broscauti, M.Eminescu, Rachiti, Stauceni, Curtesti, Baluseni, Cosula, Copalau, Unteni.

Societatea Nova Apaserv isi cere scuze pentru disconfortul creat tuturor utilizatorilor nostri”, se precizează într-un comunicat.

Măsura de întrerupere a apei a stârnit nemulțumiri din partea consumatorilor. Aceștia acuză că nu au fost anunțați din timp pentru a-și face rezervele de apă. Reprezentanții Nova Apaserv spun că vina nu le aparține, în timp ce cei de la Administrația Bazinală Siret spun că au notificat operatorul de apă cu o săptămână înainte vizavi de lucrarea care urma să se facă.

 

.

20 thoughts on “UPDATE! Nova Apaserv anunță întreruperea generală a apei

  1. Văzând că oricum nu v-ați preocupat să ne anunțați
    de oprirea apei (căci despre asta vorbim și nu scăderea presiunii) ca noi, utilizatorii casnici să putem face rezerve minime de apa..cum veți proceda cu școlile, alte instituții…aici vorbim de tutela sănătății publice

  2. Autoritățile locale si ANPC sunt indrituite în a lua masuri pentru tragerea la răspundere a celor responsabili pentru situația creată! 3 zile fără apa și fără preaviz in secolul 21??? Responsabili sunt cei de la Nova apa serv! Astept cu nerăbdare masurile ! Este un atentat la sănătatea botosanenilor!

  3. RUSINE SA VA FIE!! Cu ce ne ajuta pe noi ca va cereti scuze! Nu se poate sa va bateti joc de noi asa, sa ne lasati 3 zile fara apa fara ca macar sa anuntati! Avem copii acasa care au nevoie de mancare dar ce va pasa voua! Bine ca stiti sa scumpiti apa, stiti sa emiteti facturi sa puneti penalitati si sa dati in judecata daca nu platim dar nu aveti un minim de bun simt fata de noi! Rusine Rusine!

  4. Macaletule, răspunde de ce nu ai anunțat populația? Ca doar tu ești șeful suprem! Ce masuri ai sa iei? Mai pui vreo doua pile in functii de conducere, așa ca „represalii „la situația creată?

  5. Bataie de joc, alta data anutul era, dar lipsa apei nici nu am simtito, poate 2-3 ore, si faceam rezarve serioase….de, ca sa facem consum cat mai mare, cine plateste?

  6. Cum sa anuntati ca de opreste apa cand deja de la robinete nu mai curge un stop? Banuiesc ca nu ati aflat si voi odata cu noi. Nesimtire fara masura si nu e prima data din partea Nova Apaserv. Luati banii pe apa si ii bagati in buzunare, dar modernzari nu faceti. Se intampla tot mai des si tot mai proasta comunirea intre voi si oameni.

  7. Stimata conducere de la Nova Apaserv, trebuia sa anuntati Asociatiile de proprietari de intreruperea apei, apoi asociatiile erau obligate sa afiseze un anunt pe fiecare scara de bloc,pentru ca locatarii sa-si faca rezerve de apa. Ori in acest caz veti primi un cartonas „ROSU” din partea locuitorilor! Ce fac copiii mici, ce fac elevii la scoli si licee, ce fac oamenii bolnavi de diaree, precum si copii bolnavi de diaree si dizinterie, care trebuie sa se spele imediat dupa defecatie? Nu v-ati gandit deloc, dati vina acum pe altcineva, cel altcineva este vinovat nici decum dvs. care conduceti aceasta institutie de interes national! Nu se poate asa ceva!!! Va rog dati drumul la apa imediat timp de 2(doua) ore pentru ca oamenii sa-si rezerve cat de cat apa pentru trei zile. Astept un comunicat imediat pe acest subiect!!!

  8. Ma baieti cu salarii nesimtite, va trece prin cap ca nu este vorba de cateva ore? Cum sta atata populatie fara apa in gospodarie? Dar ce treaba aveti voi! Merge si asa! Parca asta ar fi grija voastra!

  9. Da ce au de făcut 3 zile . A fost bombardament și n-am auzit eu ? 3 zile sa schimbe o țeavă ? Numai în România se poate întâmpla așa ceva fără să plătească nimic . Dacă îi dau in judecata pentru atentat la sănătate sigur pierd. Uite n-am bani să-mi cumpăr o sticla de apa că pensia am dat-o pe pastile și fântâna nu am pe o raza de 5 km. Treabă asta trebuie făcută noaptea de la 1 la 4 …. 3 zile ….. Idiotilor

  10. Cine are nevoie sa-si faca necesitatile fiziologice sunt rugati sa se prezinte la sediul Nova Apa Serv Botosani, str Octav Bancila( Tratoria), pentru a folosi rezerva de 1 metru cub pusa ca display. Autorizarea societatii nu este necesara deoarece nici ei nu ne-au dat preaviz de sistare a apei.

  11. Rezumat:
    la 09:41, Nova Apa Serv anunta „scaderea presiunii si debitului apei in toata aria de operare din sistemul Siret…in perioada 19-22.10.2017” (de parc-ar mai exista si un alt sistem de backup ptr populatie, in afara de fantana proprie – care-o are)

    la 11:36, Nova Apa Serv revine: „avand in vedere executia unor lucrari de interventie efectuate de catre Administratia Nationala Apele Romane-Administratia Bazinala de Apa Siret, lucrari care au implicat GOLIREA BAZINULUI din localitatea Bucecea informam toti utilizatorii societatii asupra faptului ca este POSIBILA o intrerupere a furnizarii apei”
    !!!!! adica… S-A GOLIT BAZINUL DE APA, DAR RESPONSABILII NOVA APA SERV INCA MAI AVEAU DUBII SI AFIRMA DOAR POSIBILITATEA INTRERUPERII FURNIZARII APEI !!!

    la 12:48, cand presiunea apei era deja un lux in Botosani, Nova Apa Serv revine cu o stire apocaliptica : „OPRIREA GENERALA A APEI in perioada 19-21.10.2017 intrucat nivelul de apa din rezervoarele din Statia de Tratare Catamaresti este minim. NU SE MAI POATE ASIGURA FURNIZAREA APEI POTABILE”.
    FANTASTICA ACEASTA INTUITIE PROFESIONALA DE ULTIMA ORA!
    NE MAI MIRAM CA NU FACEM FATA LA O TORNADA!
    Sa votam, asadar, mai departe intruziunea politicului in chestiunile care tin de siguranta populatiei.
    Si ne va fi bine noua…si la vara cald.

  12. Mai animalelor!!!!!!!!!!!!!!!!
    Va cereti scuze si atat?????
    Daca nu platesc apa la scadenta imi bagati penalitati,acum ca nu am apa ce faceti?
    Sa apara pe factura de luna viitoare cate zile nu a curs apa atata discount .
    3 zile =-3%.
    Voi stati la vile si aveti sapate puturi de adancime .Va doare-n cot de populatie.
    INCOMPETENTI angajati cu pile si relatii.

  13. Nu va enervati prematur. In noiembrie urmeaza oprirea apei de cei din Botosani.
    In loc sa planifice ambele opriri simultan…ne trezim cu doua. Planificare, nu gluma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *