Bătaie într-un club din Botoșani. Patru tineri, încătușați și duși în arestul Poliției

bataie in barBătaie în toată regula într-un club din Botoșani, în noaptea de 14 spre 15 octombrie. În timp ce se afla în incinta clubului, T.C. de 28 de ani, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit în zona feţei pe L.O. de 36 de ani, din comuna Mihai Eminescu, tulburând ordinea şi liniştea publică din local.

După agresiune, pe fondul provocării, L.O. împreună cu A.A. de 21 de ani şi A.C. de 30 de ani, l-au lovit pe T.C. în interiorul localului, iar ulterior s-au deplasat în parcarea unităţii comerciale, unde au continuat actele de violenţă şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

like facebookFaţă de cele patru persoane implicate, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani.

La data de 18.10.2017, faţă de suspecţii L.O. şi A.A., Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cu interdicţia de a se deplasa în locuri de distracţie şi agrement din categoria baruri, cluburi, discoteci şi puburi de pe raza municipiului Botoşani.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *