Tichetele sociale pentru pensionari se vor distribui mai repede

tichete masaPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat că pensionarii cu venituri meci vor intra în posesia tichetelor sociale care se dau înainte de Crăciun mult mai repede. El a menționat că distribuirea tichetelor în cea de-a doua etapă va începe la începutul lunii noiembrie.

”Anul acesta vom începe foarte repede să dăm tichetele sociale pentru persoanele vârstice cu venituri mici. Este vorba de a doua tranșă. Le vom da începând cu 1 noiembrie. Ei vor veni să depună cererea și începând cu 6 noiembrie să ia tichetele, să nu ne mai încurcăm în luna decembrie cu aglomerațiile care sunt”, a menționat Flutur.

Pensionarii botoșăneni vor depune cererile la Serviciul Public de Asistență Socială Botoșani. Ei trebuie să îndeplinească următoare condiții: sunt persoane vârstnice cu domiciliul în municipiul Botoșani, pensionari ai sistemului public de pensii care au împlinit sau împlinesc în cursul anului de referință vârsta standard de pensionare de 65 de ani; venitul net lunar provenit dintr-o pensie sau din pensii cumulate, însumate cu 1/12 din valoarea netă a dobânzii anuale aferente depozitelor bancare deținute de titular să fie mai mic sau cel mult egal cu 700 lei; nu realizează venituri din beneficii de asistență socială pentru sprijinirea persoanelor cu nevoi speciale, respectiv indemnizații cuvenite persoanelor cu handicap grav sau accentuat.

like facebookBeneficiarii trebuie să prezinte pe lângă cereri, copia actului de identitate și cuponul de pensie din luna anterioară.

2 thoughts on “Tichetele sociale pentru pensionari se vor distribui mai repede

  1. ,, sa nu ne mai incurcam in luna decembrie cu aglomeratiile care sunt” – extras din fantastica ,,zicere” a marelui primar Flutur. Spun fantastica pentru ca o asemenea asertiune seamana perfect cu ceea ce spunea fostul primar din Ferentari, pe numele lui de scena Agamita Dandanache. Este vorba de eliberarea tichetelor sociale pentru pensionari. Tichete acordate de Guvernul PSD. utilizate cu ,,aplomb” de catre Flutur pentru propria imagine si campanie electorala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *