Doi poliţişti i-au atras atenţia unui tânăr să asculte muzică la un volum mai mic. Au fost luaţi la bătaie

retinut-300x184 (1)Un tânăr a ajuns să fie condamnat definitiv pentru ultraj, după ce a lovit doi poliţişti ce i-au spus că ascultă muzică la un volum prea mare în maşină.

Patrula de poliţişti s-a apropiat de maşina tânărului şi a încercat să îl legitimeze având în vedere că acesta consuma băuturi alcoolice cu încă un tânăr în interiorul maşinii. Unul dintre ei şi-a dat datele, însă Ciprian Borcoi a dat date false. Poliţiştii au verificat prin staţie şi au constatat că datele nu sunt reale şi i-au cerut să se legitimeze cu datele corecte.

like facebookTânărul a devenit recalcitrant începând să ameninţe, însă a fost imobilizat şi dus spre autospeciala poliţiei. Pe drum tânărul s-a smuncit şi a împins un poliţist care, în cădere, s-a lovit de asfalt.

Apoi, tânărul a fugit fiind ajutat de doi prieteni de-ai săi. La scurt timp s-a întors şi l-a lovit cu pumnul pe un al doilea poliţist local. A fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare, decizia fiind dată, marţi, de judecătorii Curţii de Apel Suceava.

2 thoughts on “Doi poliţişti i-au atras atenţia unui tânăr să asculte muzică la un volum mai mic. Au fost luaţi la bătaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *